Training

Ons aanbod:

Training: Projectrisicobeheersing

Projectrisicobeheersing is voor veel organisaties een grote uitdaging. Hoe zet je dit op? Welke keuzes maak je? Welke instrumenten gebruik je? En hoe bereik je dat jouw organisatie aantoonbaar aan projectrisicobeheersing doet en blijft doen?

download brochure
27 maart 2019 & 8 mei 20194 dagdelen1750.0014

Post-HBO Opleiding Project Control (OPC) voor Waterschappen

Klimaatverandering, stedelijke ontwikkeling, verstening en kwaliteit van onze leefomgeving vragen om nieuwe ideeën en passende maatregelen om de uitdagingen waar Nederland voor staat aan te kunnen. Waterschappen spelen hierin een belangrijke rol. Zij nemen maatregelen die ons land op het gebied van waterhuishouding toekomstbestendig’ maakt en leefbaar houdt. In toenemende mate doet dit een beroep op de verdere professionalisering van projectsturing en projectbeheersing bij de Waterschappen. PCO Kennis heeft speciaal voor Waterschappen een post-HBO Opleiding Project Control ontwikkeld.

download brochure
Najaar 20199 dagdelen3345.00358+

Training: Positioneren & Profileren

Op interactieve wijze brengen we de dynamiek in kaart van de positie van projectcontroller(s) in relatie tot het project, de organisatie en de klant. Hoe kom je over op een ander? Hoe kan je helder ‘verkopen’ wie je bent en wat je te bieden hebt?

download brochure
Alleen op aanvraag4 dagdelen1750.00

Training: transactionele analyse in projecten

Je wilt graag effectiever leren communiceren met anderen en je wilt je invloed vergroten. Daarvoor is nodig dat je jezelf goed kent zodat je je eigen stijl van communiceren ontwikkelt. Een stijl die bij jou past, je ontwikkelt natuurlijk leiderschap.

download brochure
Alleen op aanvraag4 dagdelen1750.00

Referenties

Blog

  • Project DOEN

    Jan-Co van den Doel en Marieke Plegt verzorgen op 16 april a.s. een interactieve lezing over dit project op de jaarlijkse projectcontrolavond in Antropia. 18 mrt 2019

  • Hoe breng je bouwprojecten under control (projectcontrol 3)

    In het afsluitende deel van dit drieluik wordt ingegaan op het in balans brengen van de kostenraming versus de uiteindelijk gerealiseerde kosten.24 jan 2019

lees ons hele blog