Training

Ons aanbod:

Post-HBO Opleiding Project Control (OPC) voor Waterschappen

Klimaatverandering, stedelijke ontwikkeling, verstening en kwaliteit van onze leefomgeving vragen om nieuwe ideeën en passende maatregelen om de uitdagingen waar Nederland voor staat aan te kunnen. Waterschappen spelen hierin een belangrijke rol. Zij nemen maatregelen die ons land op het gebied van waterhuishouding toekomstbestendig’ maakt en leefbaar houdt. In toenemende mate doet dit een beroep op de verdere professionalisering van projectsturing en projectbeheersing bij de Waterschappen. PCO Kennis heeft speciaal voor Waterschappen een post-HBO Opleiding Project Control ontwikkeld.

download brochure
24 januari 20199 dagdelen3345.00358+

Training: Positioneren & Profileren

Op interactieve wijze brengen we de dynamiek in kaart van de positie van projectcontroller(s) in relatie tot het project, de organisatie en de klant. Hoe kom je over op een ander? Hoe kan je helder ‘verkopen’ wie je bent en wat je te bieden hebt?

download brochure
Alleen op aanvraag4 dagdelen1750.00

Training: transactionele analyse in projecten

Je wilt graag effectiever leren communiceren met anderen en je wilt je invloed vergroten. Daarvoor is nodig dat je jezelf goed kent zodat je je eigen stijl van communiceren ontwikkelt. Een stijl die bij jou past, je ontwikkelt natuurlijk leiderschap.

download brochure
Alleen op aanvraag4 dagdelen1750.00

Referenties

Blog

  • Hoe breng je bouwprojecten under control? (Projectcontrol 1)

    In een drieluik zetten Eric Kemperman en Dick van Ommen uiteen hoe je bouwprojecten 'under control' brengt. Lees hier het eerste deel.10 jan 2019

  • 8 RPC-gediplomeerde projectcontrollers Bij VolkerWessels Infra!

    VolkerWessels Infra en PCO Kennis zijn trots op de RPC-diplomering van 8 projectcontrollers! Op woensdagmiddag 21 november ontvingen maar liefst 8 projectcontrollers het diploma: Registered Project Controller (RPC). Een mooie prestatie na 1 ½ jaar hard werken. Tijdens de diploma-uitreiking werd uitgebreid stilgestaan bij de verschillende afstudeeronderwerpen en het geleerde in de opleiding. 27 nov 2018

lees ons hele blog