Training

Ons aanbod:

Versneld - Post-HBO Opleiding Project Control (OPC)

Deze praktijkgerichte Opleiding Project Control (OPC) biedt je in 3 weken een uitgebreide kennismaking met het vakgebied Project Control. Je ontwikkelt een volledige visie op het beheersen van risicovolle projecten.

download brochure
25 mei 20229 dagdelen - in 3 weken3455.00358+

Projectmanagement Methodieken

Scrum, PRINCE2© of toch maar gewoon ‘Projectmatig Werken’? Voor de sturing en beheersing van projecten zijn er inmiddels verschillende projectmanagement methoden voor handen. Wat is nu de juiste methodiek?

download brochure
Op aanvraag4 dagdelen1750.0014

Projecten Plannen

Het beheersen van de factor Tijd bij projecten en projectorganisaties is een pijler onder integrale projectbeheersing. Het opstellen van een planning en het monitoren van de voortgang van een project raakt aan andere belangrijke beheersaspecten als Geld, Risico’s en technische voortgang.

download brochure
Op aanvraag2 dagen1750.0014

De businesscase als succesfactor voor projecten

Een businesscase komt pas echt tot leven als je hem sámen hebt gecreëerd en ook in één zin kunt samenvatten. Zodat IEDEREEN hem begrijpt. Een unieke & inspirerende training over leiderschap, management & communicatie.

download brochure
Op aanvraag4 dagdelen1750.0014

Toptraining senior projectbeheersing

Ben jij een ervaren expert in project control of projectbeheersing? Dan is deelname aan het 2 daagse programma senior projectbeheersing iets voor jou! Twee dagen lang, inclusief diner, avondprogramma , overnachting, ontbijt en 2x lunch.

download brochure
Op aanvraag2 dagen1895.0014

Projectrisicobeheersing

Projectrisicobeheersing is voor veel organisaties een grote uitdaging. Hoe zet je dit op? Welke keuzes maak je? Welke instrumenten gebruik je? Projectrisicobeheersing is voor veel organisaties een grote uitdaging. Hoe zet je dit op? Welke keuzes maak je? Welke instrumenten gebruik je?

download brochure
Op aanvraag4 dagdelen1750.0014

Positioneren & Profileren

Op interactieve wijze brengen we de dynamiek in kaart van de positie van projectcontroller(s) in relatie tot het project, de organisatie en de klant. Hoe kom je over op een ander? Hoe kan je helder ‘verkopen’ wie je bent en wat je te bieden hebt?

download brochure
Op aanvraag4 dagdelen1750.0014

Transactionele analyse in projecten

Je wilt graag effectiever leren communiceren met anderen en je wilt je invloed vergroten. Daarvoor is nodig dat je jezelf goed kent zodat je je eigen stijl van communiceren ontwikkelt. Een stijl die bij jou past, je ontwikkelt natuurlijk leiderschap.

download brochure
Op aanvraag4 dagdelen1750.0014

Referenties

Blog

lees ons hele blog