Terug

GRATIS Online kennismakingsworkshop met Projectmanagement methodieken

Scrum, PRINCE2© of toch maar gewoon ‘Projectmatig Werken’? Voor de sturing en beheersing van projecten zijn er inmiddels verschillende projectmanagement methoden voor handen. We zien door de bomen het spreekwoordelijke PM-bos niet meer. Wat is nu de juiste methode voor welke (project)organisatie of situatie? Bedrijven besteden vaak veel tijd en geld aan dure onderzoeken naar de juiste keuze voor een passende projectmanagement methode. Vaak is de uiteindelijke keuze gebaseerd op persoonlijke voorkeuren van betrokkenen en niet op ‘wat is het beste voor ons in deze situatie?'

Doelgroep
Leerdoelen
Programma
Informatie

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zich verder verder wil ontwikkelen in de belangrijkste methoden van projectmanagement, Projectcontrollers, projectleiders/managers, businesscontrollers en projectspecialisten.  

Leerdoelen

Kennisnemen van de verschillende projectmanagementmethodieken en leren: wanneer pas je welke methode toe? In welk situatie en/of Project-organisatie is welke methode het best toepasbaar.

Programma

Deze GRATIS workshop zal Online (Zoom) via onze leeromgeving worden gegeven. De workshop duurt in totaal 1,5 uur (2 x 45 minuten met een kwartiertje pauze tussendoor)

Deze workshop is een introductie voor de 2-daagse training Projectmanagement Methodieken. Ben je na deze workshop geinteresseerd geraakt? Schrijf jezelf dan in voor de 2-daagse training Projectmanagement Methodieken die op 29 oktober & 5 november plaatvindt bij Woudschoten in Zeist.

Na het volgen van deze workshop bieden we je 10% korting aan op je inschrijving voor de 2-daagse training Project Management Methodieken.

Informatie

David Davidson

Docent

De docent voor deze 2 daagse training is david davidson. david is een zeer ervaren trainer en docent in verschillende project­management methoden. hij geeft al jaren training en wordt steeds hoog gewaardeerd door de deelnemers aan zijn trainingen.

Interview David Davidson

Hoe komt het dat jij zo’n passie hebt voor Projectmanagement?
"Ik vind het leuk om met verschillende disciplines samen te werken, en met z’n allen kennis en energie te bundelen voor een zichtbaar resultaat. Hopelijk om zo vaak mogelijk te kunnen zeggen: “zo, dat hebben we toch maar weer voor elkaar gekregen!"

Voor wie is deze 2-daagse cursus Projectmanagement methodieken interessant?
"Voor iedereen die de essentie van het projectmatig werken wil begrijpen. En vervolgens wil weten wat iedere methode aan onderscheidende elementen en onderscheidende technieken te bieden heeft. Zodat je de mogelijkheid hebt om de juiste gereedschappen bij de juiste uitdaging te kunnen kiezen en inzetten."

Wat merk jij van deze COVID-19-periode als trainer?
"Het klinkt in eerste instantie misschien een beetje gek maar ik heb het tijdens de COVID-19 periode alleen maar drukker gekregen: kennis en vaardigheid met betrekking tot het snel en flexibel, doelgericht kunnen schakelen met een multi­disciplinair team is natuurlijk juist nu belangrijk."

Terug
download brochure
Start: 22 sep 2020, Online
1,5 uur
0.00

Zijn er vragen?
Kan ik je van dienst zijn met een toelichting of advies? Ik help je graag verder.

ellen@pcokennis.nl
033 750 15 01033 750 15 01
Ellen Lijffijt